Léto, nedokanalá těla a pocta vnitrozemí
Anotace: Pocta vnitrození, volná tvorba bez pravidel
Před sebou těla
mužů a žen
nedokonalost postav.
Střední věk - plný
metráků mouky
a tun cukru,
záhyby.
Lenost a obžerství
zahořklost,
nikoli smích.
Na hony vzdálené
těm křivkám sošným
z bilbordů.
Barevných magazínů.
Vedro,
nedostatek stínu.
Zahradních grilů
nezkrotné
kouřové clony
spleť
dýmů.
Karcinogeny
v přepálených
uzeninách,
neschopnost
spřažení rýmů.
Utloukat čas,
chtěl bych
VEČER.
Léto mě ničí.
Exodus k mořím.
Strojené pocity
ŠTĚSTÍ,
organizovaná radost
Dopředu
čitelné věty
příbuzných.
NUDA.
Spokojím se
s vnitrozemím.
PROČ
si dělat
násilí?
Nutit se
do příšerně dlouhé
CESTY.
Tísnit se
na přelidněných
plážích.
Co na tom,
že někdo po tom
BAŽÍ!
Chci být sám.
Na horách.
TOUŽÍM
po klidu,
jako na marách...
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Joe Vai
Komentáře (0)