není to přeci jen škoda že onen zhýralec
promeškal tak krásné duhové ráno
s takovou aby si šetřil pomalu na věnec...o))
22.11.2012 21:12:54 | střelkyně1
promeškal možnost uchopit v dlaních
jednu z tvých hebkých skrání,
ulovit ohnivý pramen ze tvé hlavy
uchopit úsměv tvůj i prstík nenechavý
22.11.2012 21:30:32 | kudlankaW