Naděje neumírá
Anotace: občas mám strach, že mě nikdo neuslyší křičet
Občas mám strach
že se vrátím zpět
o pár kroků
o pár let
Občas se mi třesou ruce
až je v pěsti zatínám
Občas se mi třesou ruce
že pozvolna umírám
občas mám strach
že budu hrozně křičet
občas se bojím toho papíru
…mých zrad výčet
Občas mi tečou slzy
slané jako moře všech lásek
Občas se cítím sama
od temnoty dělí mě jen vlásek
Občas zastavím čas
a vrátím se v něm zpět
o pár kroků
o pár let
a pak vykročím pravou nohou přímo vpřed…
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: fijalka, Morgenstern, Kamča, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)