Čekání na smrt
Anotace: není nic potřeba
Kdo z vás se postaví do čela
vojska proto, aby dívka brečela
na hrobě otce generála
požadujíce hudbu, aby hrála
matka u stolu večer naříkajíc
přikusuje dva dny starý krajíc
chleba z její nedávné svatby
překračuje smutku trpké hradby
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Vanny, Kamča
Komentáře (0)