Slzy v očích,
pocit pokoření!
Když přikymácel se.
Hulákaje jako na lesi.
Chuť skočit,
skočit do kanálu!
Nucený úsměv,
pomohla jsem.
Smála se,
jeho veselosti!
V mysli černo,
z ostudy svrchník.
Brečet, nebrečet,
vydržela jsem!
Teď brečím si,
do vany!
Řasenka by odtekla,
ve stružkách.
Zapomenout,
kéž by to šlo!
Dělám jakoby nic,
však zapomenout nelze,
PROZATÍM...