Po dočtení listu ztrát,
to schodiště se prohlubuje,
a vstávají chloupky na těle,
jen s tebou se nikdy nic neděje.
Domlouvat se na lásku
cit který všechno prohlupuje,
a srdce buší, strachy, láskou,
jen zoufalství se v hlavě pohupuje.
Po dokončení songu,
se mladý chlapec zamiluje,
a dívčino srdce zamrzává,
jen blázen se pro mě obětuje.
Ajajaj...to to bolí .-)
26.11.2012 23:10:57 | Madanik
Já ani nvm jestli to bolí, ono to je všechno..... někdy žádný cit, někdy bolest, smutek žal naštvanost...a pak zase...otupělost:)
28.11.2012 07:37:25 | Kirsten
Dobrá Kirsten, pocity intenzivní,
dokážeš mě vtáhnout do děje
ovšem šrám na uvěřitelném citovém sdělení- tak intenzivním
jen promiň - ty rýmy, já pravím kostrbaté...
Sdělení máš úderné - pádné
na ostatním, chceš-li
prosím zapracuj a bude to bezvadné .))
MArtin K.K.
25.11.2012 17:39:00 | kudlankaW
Děkuj, no s kostrbatostí mám problémy furt a stále... :)) a i když se snažím furt mi to tam nesedí nu:))
26.11.2012 13:38:51 | Kirsten