Nevstávej
Mléčná dráha v prstech upadá,
rozpitá válka ve větách,
nenávidí tvůj svět,
tak nevstávej, nevstávej ...
živé ti ublíží,
tak nevstávej, nevstávej ...
mrtvá jsi němá,
tak nevstávej, nevstávej ...
bdělá jsi na ráně,
nenávidí tvůj svět,
nevstávej.
Komentáře (0)