Nebesky hořká
Anotace: Nevlastní tu někdo stroj času?
Jako Miles Davis arogantní,
jen bez té přemíry talentu,
věř, že srdečně permanentní,
na vahách s hrstkou démantů.
Je t'aime. Nebo spíš Ti amo?
Doznělo v časovém kráteru,
tak nevinně, jakoby letmo,
zmizelas v letním oparu.
Nezapomněl, jen zavřel do klece
avšak kousek citu neztratil,
"co je to za lháře a šílence"
právě ta slova zachytil.
Bezstarostnost letní lásky,
naposled zkusit si společně zajamovat,
vždyť zima tvoří první vrásky,
a já dál už nebudu oscilovat.
Činy, co nesnesou odpuštění,
o veškerou hrdost bych se obral
všichni byli mladí a nerozumní
jenže já jsem všechno p...
zkazil.
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Proxima, Joe Vai, Sýkorka07
Komentáře (0)