Jed v žilách
Anotace: O naději a závislostech
Nákaza v žilách,
pálící jak oheň.
Krev tepoucí shnila,
jed hořký byl pozřen.
Srdce se rozbuší,
jak válečný buben,
prostoupí ovzduším,
s tichem je sklouben.
Pak vlákna osudu,
spřádají síť smrti.
Rozšlápni obludu,
jenž život tvůj drtí.
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Barčík, Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)