za noci
Anotace: Nenavratná vzpomínka na jeden den z opačné strany
oproti včerejší noci
dnešní den postrádá
moment překvapení
cestu po kamení
až do těch míst
kde jsme byli sami
jen tma a oči tvé
a ruce znalé
všech těch míst
co pod oděvem skryté
i území jenž zatím nedobité
a plno něžných chvil
můj pláč
ten co k rozkoši se hodí
i horko v tepnách
z něhož chtíč se rodí
bezmocný
jen měsíc putoval
po oblých cestách svého bytí
my pod ním
kdesi dole skryti
spolu v náručích
ve víru zapomnění
dávných her
touze po mazlení
v bezčasí
oproti včerejší noci
součty mi nevychází
snad
že tvá vůně náhle schází
vlídný stín
co vtiskls včera
do mě
do slabin
Přečteno 500x
Tipy 19
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti, Noc17, RyxiraAmyGinger, Joe Vai, střelkyně1, Aťan, čiči, enigman, Madanik, Jan Voralberg, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)