Potemnělé Vánoce
Anotace: Už čtvrtou zimu, třičtvrtě doma rodiny, uvnitř steskem hynu, v sobě velké trhliny....
Už čtvrtou zimu,
třičtvrtě doma rodiny,
uvnitř steskem hynu,
v sobě velké trhliny.
Vánoce jsou svátky klidu,
nenastanou-li zlé dny,
kdy člověk nemá ani sílu,
zdají se mu jen zlé sny.
Pro nemoc přes naši snahu,
táta prohrál těžký zápas,
má duše padla na podlahu,
mozek myslet dostal zákaz.
Vánoce tu jsou a budou,
pro mě však jen smutkem tím,
temný obraz s černou stuhou,
tátu více nespatřím.
Přečteno 528x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, Lenka Krásnodvorská, Joe Vai, Eru Alonnar
Komentáře (2)
Komentujících (2)