I tebe dostihly neodbytné dlaně:(
30.11.2012 16:03:28 | Lilien
napověz, kterak to myslíš?
Že trudnosti hrnou se z mé mysli?
Že podlehl jsem lysohlávce ? Jsem-li připraven tělu svému říci, spi už sladce?
30.11.2012 16:09:09 | kudlankaW
Myslím pouze dlaně, nic víc. Bez jejich klišovitosti bych se tak lehce unášela k tvému vykrvácení...
30.11.2012 16:56:44 | Lilien
Opojnou chvíli v lázni,
užívej, ale s kázní,
aby přemíra alkohoru,
nezměnila tě na mrtvolu,
v lázni umytou, vodou zabitou.
utopenou:-)
30.11.2012 16:02:01 | Robin Marnolli
Počítám věru s tím,
leč nevím, kdy mamon
vtáhne mne do tenat či sklepení
a mé tělo, hromádku kůží, v lodi naposledy Cháron...
PŘEVEZE
30.11.2012 16:05:40 | kudlankaW