osm vodorovně
ve všech křížovkách tvé jméno
svisle z donucení
snažím se psát
a tam kde vládnou vodorovné
snít
lámu tuhy okousaných tužek
pro radost
a ty
protože tak ráda tupým nožem
bodáš do slabin
nevím si rady
s tajenkou
pod nánosy slov z nichž žádné
nezapadá
snad jen slunce na šest písmen
každý večer
ulehá
tvé znění pro odměnu
trofej levnou
vzduchem posílám
na křídlech orlů
poslů nebeských
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: Sarah, poetka, Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (3)