Zůstaň
Kam to zamířily
tvé kroky
anebo hlava
předehnala nohy ?
Jane Birkin
se z obrásku směje
a ty jí tolik podobná
tam za oknem z mříží
nejspíš ...
pláčeš ?
Dvounoční nespaní
a přece se bojim
zavřít víčka
tolik unavená
ale co když
je ráno otevřu
zbude jen Jane
a Ty už nebudeš??
Tak aspoň Ty
najdi sílu ve spánku
Jsem štastný
že ještě slyším
tvůj hlas
zítra už příjdu
a vše zlý
odeženu od Tebe
pryč !!
Přečteno 482x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, lucie.Tee, Kett, Romana Šamanka Ladyloba, Robin Marnolli, Kirsten
Komentáře (7)
Komentujících (5)