Chmíříčka smutku protkaná decentním neštěstím,
projíždí, jako kulový blesk, tvým hedvábným tělem,
já jednou se na zlatým pegasovi láskou proletím,
a podám ti dlaň upřímné maličkosti směle.
Zlatavé vlásky, říkajíc víc než jakkákoliv kniha,
poletují mi kolem zničeného, ledového srdce,
a z vílých úst, zpívajících baladu, vyniká mlha,
po žalostném vypuštění oceánu oddychuji težce.
A přes svoji pesimistickou realitní kancelář,
věřím v zázračný den, plný kouzelných skřítků,
zatím uvězněni v mrazivém, nejistém žaláři,
s nadějí osvobození od ženy temných zítřků.
Zase jedna z těch STylových, kolegyně:-) (teda nádherná smuteční melancholie)
06.12.2012 09:11:19 | Robin Marnolli