Na dosah
Já.
S rozcuchanými vlasy
na stranu,
tě budu unášet
jako tisíc tyranů,
až do konce světa.
Až pominou věky, zimy,
barvy léta,
a zbude jenom čirý prach,
budu Tě snad, jako tyran,
mít konečně na dosah.
Přečteno 553x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, Rootness, její alter ego, Avola, Sarah, lucie.Tee
Komentáře (1)
Komentujících (1)