Nakonec člověk vždy zůstane sám
Sám na slzy, na stesk
Sám na pláč ve vaně
Na slané kapičky v očích
Když potřebuješ
Nikdo nemá čas
Každý má práci
Marodí...
Pro nikoho neznamenáš nic
Jsi jen přítěží, klíštětem
Saješ energii
Každý má přátele, záliby
Ty zůstáváš, člověče, sám
Sám ve své samotě
Sám v místnosti
Ve vaně plné soli
Jsi taky sám
Topíš se v sobě, zase sám
Ztrápeně bloudíš tmou
Jak jinak, jen sám
Samota v samotě
Hraně se usmíváš
Najednou s lidmi
Trapně veselými
Věřícími ti radost
Nikdo nepochopí
Jen ty sám
Víš,
jak v duši churavíš.
Bejt sám je občas k nezaplacení, jenom to nesmí trvat moc dlouho ;-)
07.12.2012 21:11:28 | vkl