Třeba se těšila,
Možná moc anebo málo
Vždycky se těšila
Anebo se mi to jenom zdálo.
Pak jí to popadlo
Typické ženské přání
Pak jí to popadlo
Anebo bylo to jen zdání.
Něco si přála
Co Já vím, když ví to jenom Ona
Snad jsem se mu zdála
Říkala si doma.
Možná si přála víc
No a kdo ví jestli
Za den rok o měsíc
Čas tak podivně si kreslí.
Možná je jediná
A neví úplně všechno
Ráda by věděla
A nebaví jí techno
A možná už nespěchá
Však není také spěchu
Čemu tak věřit mám
Snad je svému zdání
Snad jen svému dechu…
„Ať ten chlap už nepřehání…“