Pro tu noc hvězdičko...
Anotace: ...stále se to opakuje...
Pro tu noc hvězdičko já bych se stala,
květinou na poušti, nicotou z mála
Pro tu noc hvězdičko já bych snad byla,
koncem bez začátku, zkrocená síla
Pro tu noc hvězdičko, však pouze pro ní
Stavím se do cesty divokým koním
Pro tu noc hvězdičko, pro žádnou jinou
Pro pár chvil bezpečí stávám se vinnou
... před svým svědomím
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: čertík
Komentáře (1)
Komentujících (1)