a taky bych si už zase přečetla třeba jednu delší z míst,kde sbíráš chuťové buňky(jelikož se mi velice líbí tvé postřehy na papír zachycené).Ale tady tato je taky velice hezká Kristiánku:))
12.12.2012 12:51:52 | střelkyně1
Děkuji milá střelkyně.Žel nebudu cestovat až do konce roku, což znamená, nemožnost návštěv restaurantů a tudíž nemaje inspiraci ,nemohu psát uvolněné veršíky. Tato báseň a řada dalších bude následovat, jsou velmi staré, jen v novém žaketu. Měj se hezkym ladná paní s planoucím vlasem. .))
12.12.2012 18:53:35 | kudlankaW
Příště můžeš i víc řádků..místo tu je..(né zas moc..osm?:-)
11.12.2012 23:00:58 | Robin Marnolli
Miniatury staršího data. :))
Dávat zde básni denně,
to má i poeta čelo orosené...
Kristiánek
12.12.2012 11:52:36 | kudlankaW