Až zítra...
Neopouštějme se ještě dnes,
udělejme to až zítra.
Špatně jsem se vyspala
a těžko bych to nesla.
Neopouštějme se tedy ještě dnes,
nechme to na zítra.
Na rty mi dáš
výstupní razítko o ukončení
našeho milostného románu.
Rozdány jsou karty,
platíme po právu.
Neztvrdnou nám srdce,
nejsou z perníku.
Nevracej mi klíče od bytu,
...mohly se Ti přece jen ztratit.
Nemusíš mi vracet klíče od bytu.
Kdybys ale někdy chtěl,
přijď se vrátit celý
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: přechodná záležitost, Jozef Bojanovský, .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (0)