Faleš
Falešní sobi
reklamy zdobí.
Falešný úsměv
postihl tvoji tvář!
Falešné ideje
-příčiny zloby.
Falešná stavozář...
Falešný život
- seriály televizní.
Falešná láska,
co občas všechny trýzní.
Nepravý bůžek
do rytmu křepčí.
Dnes faleš
snad už i pravdu předčí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)