Anotace: ...
V mlze se zdá se něco hýbe
plazí se, dýchá, hýká a vyje
a v lůně luny i v cípech hvězd
zrodil se pocit, co ruce má v pěst
Vzpíná se zdá se až k nebi tmy
požírá noci, ale žere i dny
řev krve řeže, prohnilý zpěv
sluha to Smutek a pánem Hněv