Anotace: zase se dostavil splín a tak jsem si vzpomněla, že kdysi mi to "vypisování se z pocitů" celkem pomáhalo.. nečekejte nic kvalitního..
zase se vrací ty staré stavy samoty,
kdy tu nikdo není, ani ty
krutá realita prázdnoty
přátel mám přesně nula
a svěřuju se papíru
ubohá scéna ušitá na míru
no jo, prostě smůla
sním o krásném životě a dokonalém vztahu,
o všem tom štěstí, co nebude mít vadu
jsem hloupá, ale
doufám,
že alespoň něco z těch snů se stane
víš, měl bys to vidět mýma očima a cítit mou duší,
pak bys to pochopil a možná mi odpustil,
že jsem taková
Mým jediným opravdovým přítelem je právě ta jedna a jediná krutá realita prázdnoty...znám ty stavy samoty ;) moc pěkný
16.12.2012 22:15:16 | 5kvitek