Odchody
Když se déšť vpíjí do země
a lidi se snaží tvářit šťastně
poslední červánky mizí ve tmě
poslední slova zní tak špatně.
Když sníh dopadá na ulici
a zima ti je ve vytopeném bytě
zjistíš že potřeba je si odříci
někdy i to co je srdci skryté.
Životy přicházejí i odcházejí
proč jen ty odchody jsou tak těžké
proč zbyde jen svazek orchidejí
proč jen vzpomínky zůstanou věčné.
Komentáře (1)
Komentujících (1)