Září
Anotace: Pochmurná nálada v měsíci devátém
Chladné zářiové dopoledne,
záblesky slunce mezi mraky,
tu a tam vítr listy vzedme
k nebesům mezi papírové draky.
Léto odešlo tiše bez loučení,
tak jako ze světa někteří lidé,
zas o rok starší přec nepoučení,
bloumáme žitím nedbajíc, že přijde
SOUDNÝ DEN
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Miriska, Joe Vai
Komentáře (1)
Komentujících (1)