Nekonec
Protože strach z lásky ...
za tři dny nekončí,
skrývám se v hodinách mého světa
a tikám
- ne, nechci vybouchnout -
chtěla bych se
přestat bát ...
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: chci_uverit, Robin Marnolli
Komentáře (4)
Komentujících (4)