hodne dobrý, připadá mi, že báseň obsahuje více témat, rozmanitost je super..
28.01.2007 22:52:00 | sejko_no_pi
Básně Ti jdou taky moc dobře, asi jsi všestranně nadaný..se máš:) Moc pěkně vystižená melancholie z života.. a smrti...
//Bylo tu však něco těžkého, co drtí,
smutek, stesk a úzkost z života i smrti.//
Znáš? Tvoje básnička mi to připomíná---
24.01.2007 20:06:00 | o ...(borůvka)
...posledních pár řádků není zrovna uklidňujících ...spíše burcují k zamyšlení ...co se asi stalo ...
...napsáno je to pěkně ...
...:) ...
15.01.2007 15:04:00 | WhiteSkull
Moc se mi to líbí. Ani nevím, co konkrétně, prostě to na mě působí zvláštním dojmem a trochu mě to uklidňuje. Asi na tom nejsem tak úplně nejhůř. :o)
15.01.2007 14:51:00 | Sokolička