Baladu nechají jen pro Tebe znít....
Anotace: Být smutný je lehčí než být veselý.....
Slunce zapadá,
srdce chřadne.
Slza na Tvou skráň tiše spadne.
Růže v sadu truchlivě uvadá.
Slunce zapadá,stále zapadá.
Na lavičce z trní čekáš na zázrak,
z lodi Tvých snů zbyl jenom vrak.
Srdce se vzpouzí,chce hladit a vstát.
Pohádky se přece nežijí,to musíš znát!
Dá se vstát a vzkřísit cit?
Baladu nechají jen pro Tebe znít...
Komentáře (0)