Anotace: ...
*
*
*
Máš závoj z vloček
A křídla z černých vran
Cítím tě ve větru
A v teple chladných rán
Třímám tě v sobě
Na dně láhve vyprchám
Máš dlaně z peří
A slzy z lávy vyvřelé
Polykám s chutí
My dva jsme přátelé
Třímám je v sobě
Malé ďábly v kostele
Máš vlasy z pavučin
Včerejšky propletené
Rozhrnu ve strachu
Vzpomínky pomatené
Třímám je v sobě
V ráně otevřené
Máš závoj z vloček
A křídla z černých vran...
*
*
*