Jak nazvat vztah,
ve kterém jeden
je vrah?
Ale nikdo neví,
který z těch dvou
dřív vytasí
zbraň ..
Jak nazvat smrti pach,
jez ulpívá nám
na řasách
když ti říkám ráno
„lásko vstaň ...“
Je to náš soukromý závod
s časem
než omotám ti hrdlo
lasem
než bodneš dýku do mých
zad
Tak kdo z nás?
Potkáš ji?
Nebo já jeho?
Kdo dřív si najde „důvod“
zabít toho,
kdo teď vedle něj tiše spí ..
a sní o zítřku,
který už nepřijde ..