rmoutí mě číst řádky tvojí básně
nezapomínej že tu máš i mně
nechť tě potěší má zpráva
věř že štěstí je blíž než se zdá
sejdeme se znovu zas a zas
až přijde náž čas
společně pak budeme klečet a počítat hrách
pak nebude potřeba sypat andělský prach
23.12.2012 16:26:12 | seh