NIKDY
ptala ses
Udeláš zázrak?
nemohlas odejít, podívat se
Tak jsi mi řekla
prostě ti věřím...
už nemám sil...
a ty jsi jiný
nelži mi..........
A Já plakal,
jak malý dítě,
ona mi utíká do světa NIKAM.
Věří...
Nedokáži lhát...
A já za ní rozprostřu milionové růže...
A pak...
Budu tam, kde kde zatím nemohl jsem plout...
NIkdy nedočkám se JI!
:::
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Robin Marnolli, zamotán v nedospělosti, Joe Vai
Komentáře (1)
Komentujících (1)