Anotace: Až budu chtít něco napsat o pravdě, napíšu raději něco o lži. O lži se dá napsat mnoho pravdivého, o pravdě nikoliv. Pravda od nás odešla, není tu už pro nás všechny, každý máme v hlavě tu svoji malou jakoby pravdu a nedokážeme dohlédnout dál...
Během přestávky u psaní bakalářky bylo toto velice krásné čtení. A pravdivé, ačkoli o lži. Ale to už vlastně sama zmiňuješ v anotaci, která se mi líbila minimálně stejně tak jako báseň samotná :)
02.01.2013 11:38:33 | Muta cum liquida