Korající...
Po tváři stéká,
ošuntělá řasa.., sama.
nesměle vadnoucí..
korající srdce..
Náhoda, co nás dohromady svedla.
Ten okamžik nutnosti,
bez pravidel..
možností odejít.., utéci.
nesmějící se rty.
Prázdnota, co do duše se vkradla.
Přečteno 406x
Tipy 9
Poslední tipující: blue, chci_uverit, Joe Vai, Toda, zamotán v nedospělosti
Komentáře (0)