Deprese, smutek.. hrozné věci. Ale stěžejní je, myslím si, nepsat *přímo* to v tobě silné, ale dělat *z toho* umění. .. jenom taková myšlenka na večer :)
07.01.2013 23:33:11 | milk-fed gimp
z určitého pohledu máš pravdu, ale jde to mimo mě.
počkám si na další...
07.01.2013 23:03:00 | Robin Marnolli