Ochoz Nuseláku

Ochoz Nuseláku

Anotace: † † †

Ztrápený životy
zbouraný domy
tělo má být chrám
vidím jenom ruiny.

Jako město po náletu
všude kolem trosky
exiztence ztracená
vrhla ďáblu kostky.

Zateměný mozky
neprocitnou - naopak
zavalený beznadějí
nemaj se jak vykopat.

Fatální selhání
psychotický stavy
provinění vůči sobě
nelze dostat z hlavy.

Vůči sobě i svým blízkým
dopustil se zhřešení
odpuštění dá se najít
jen v konečném řešení.

Na ochozu nuseláku
ztěžka na plot nasedá
sklouzává a letí dolů
jako balvan dopadá.
Autor ZENITZERO666, 08.01.2013
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Ružka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí