Posbírám srdce
slepím je zas
však bolesti uniknout
nedaří se
dnes chci být silná
neplakat jen
svět nechat utichnout
uslyšet sten...
...poslední...
Je mi smutno
Lilith nesmrtelná
z kousku jablka
postavím ti chrám...
ty jediná
prokletá
nocí pohlcená
jen ty mi můžeš rozumět...
(foto vlastní )
Fotka se mi líbí moc, připomíná práka ohniváka:-)
Báseň je taky fajn
13.01.2013 20:22:29 | Robin Marnolli