Anotace: ta báseň se psala sama, ačkoli mám jen tuhou rýmu. Kopyta zatím neslyším, bohudík
Už pro mě běží černí koně
za oknem padá sníh
posledním vlakem na sever
bílý a jemný chladný sníh
Já měl rád to vůkol vše
ale barvy šednou dny
Už delší stíny vrhá noc
a krátí se krátí dny
Už běží pro mě černí koně
už slyším jejich kopyta
už končí má kapitola
poslední kapka dopita