Nechalas mne procházet
krajinou tvých růží
bosou nohou
Potom jsi mi řekla
ať skloním hlavu dolů
...no tak jsem tě poslechl
...tolik krve jsem ještě neviděl
a to se navíc včera
zakázalo říkat...
P R O M I Ň
Srdceryvné...
09.02.2017 11:36:17 | Tvořilka Lenka
Jako ze sna...
16.01.2013 12:34:01 | muchomůrka bílá