Na života křižovatce
Měsíc shledávám na nebi v půli,
v chmurách mi připadá utonulý,
svádí nerovný boj s nocí temnou,
volá:"pomoz,zůstaň tu se mnou!"
Luna však netuší, že jsem napokraji,
už nehledám smysl žití v jinotajích,
unikám co nejdál od lidí z velkoměst,
už nenechám se k nepravostem svést.
Konzumní společností...
Přečteno 382x
Tipy 11
Poslední tipující: padající do neznáma, Robin Marnolli, Avola, Joe Vai, Marcone, Inna M., Sarah, Jan Voralberg
Komentáře (4)
Komentujících (3)