Last bells
Vlasy slepený od jeho potu
zkroušeně přemítám o životu.
Jeho vůně na polštáři
a sen někdy vidět
polární záři.
Jak je to možný?
ptám se sama sebe,
krev má být horká
a mě ten proud zebe.
Ledová krev a ledový srdce
nenávist a láska
co jdou ruku v ruce.
Chce se mi zavřít oči
a navěky už spát,
stejně se svět točí
a je krutej akorát.
Přečteno 532x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern, Metcheque
Komentáře (1)
Komentujících (1)