Břeh
Válka ničí životy i vztahy vojáků,
po nich zbývá jen pár korálků,
rozházených na mokré vozovce
slzy matek krvácí na prašném poli
nejvíce trpí ti, kteří viděli vlastní smrt
král sedí v křesle zlatém vládne holí
i ta krvácí, strach se vznáší nad nimi
Komentáře (0)