Plakala
Anotace: každá bolest prý přebolí
Plakala
hlavičkou opřena o zídku
urnového háje
(táhla se v nedohledno)
Každá bolest prý přebolí
říkalas mi maminko...
chlad kamení na cestě zebe mezi prsty
cesta se klikatí
mezi hroby
Plakala
kdepak je můj kocourek
maminko?
Kam odešel?
každá bolest prý..
světékla hřbitovních svic
a slzy - drahokamy
rozbíjejí se o matčin hrob
každá bolest prý přebolí...
Přečteno 479x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Miriska, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)