Kapky na skle jak slzy na řasách
Žlutá střecha, z rozpadlého komínu dým
Házíš kameny do kolejí a zpíváš
Tak jako stovky vlaků cos minul
Slatiny obcházíš, ale prodíráš se trním
Stín buků a bříz tě nezachrání
Malá osada na kraji mýtiny zmírá
A blues, blues pražců tiše sténá
...ŽIJ...