Karaoke
Mám stomiliard let
tak nechte mě být
pro navíc pár set
budu se šklebit
přírodním zákonům
kterak jsou k smíchu
holdovat pardonům
nehodlám, když z chůd
Von padá! slyším
- kdopak se dívá?
grunt nerozliším
má-li kopřiva
mluvčí pro případ
velikých třesků
do ní volný pád
léta přeplesků
zůročí, bohat
jako stár budu
miliardář stokrát..
nechte být chůdu
zbylou mi ve stoje
balanc je oukey
sto miliard let dost je
pět karaoke
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Miriska
Komentáře (0)