Počty
Čtyři stěny, šest, osm,
tohle je můj svět,
posun.
Kameny, zima a chlad,
má nedobytná pevnost,
můj hrad.
Dva, čtyři, šest známých,
možná že pravých,
možná že klamných.
Pocity zavřený v hlavě,
samota a strach
hlavně.
Slyšet smích z ulice
veselých lidí,
méně či více - žijí.
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Träumer94, Miriska
Komentáře (0)