Kometa ISON
Ne z vlastní vůle, s clip-in-xtend
kometami ve vlasech
´muž přes palubu´ incident
noční, v jejich ocasech
pokračuje nolens volens
s ISON sith meče přes rty
ohonem, agens resolvens
záhadou pro experty
rozpouštím se ionizací
teď neviditelnou snad
tip na vizualizaci
- počkej si na listopad
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Sarah, zamotán v nedospělosti
Komentáře (0)