Ach, ten pocit beznaděje.
Co se to jen se mnou děje?
Toužím, vím a nezvládám.
Stále si to přehrávám.
Jaké je to s tebou být.
Vedle sebe Tě cítit.
Nyní mohu pouze snít,
jak vedle Tebe mohu být,
jak naše ústa se dotýkají,
jak jsme na sebe nalepení,
jak ležím ve Tvém náručí.
Ach, mě to jednou umučí.
Šílená beznaděj, že s tebou nejsem.
Je to horší jak zlej sen.
Bez tebe se cítím prázdná,
jsem nešťastná.
Topím se v slzách,
ne, nejsem silná.
Jsem jen zkrátka
Tvoje milá -
toužící po Tvém objetí.