Nějak se mi,lásko,ztrácíš
Poranění ptáci
V ohni vzešlí draci
Jsou též tací
Čarokrásná bohyně
Kyprá,smutná hokyně
Kytku růží ve klíně
Při nedokončené hostině
Kam se mi,lásko ztrácíš
Všechny drobné vracíš
Myslíš,že stačíš
Do rohu mě tlačíš
Tisíci slovy nesdělím
Tisíci činy nerozdělím
Svým srdcem každého podělím
Vánoční ozdobou se jmelím
Hlavu máš až ve hvězdách
Ze štěstí hrůzný strach
Nebojuj,hrozí krach
Vše krásné..pouhý prach
Asi máš domnění
Čas Tvůj osud obmění
Bankovky v drobné rozmění
Odmítáš porozumění
Kam se mi,lásko,ztrácíš?
Hrnek bez ucha vracíš
Les za sebou kácíš
Na svět se mračíš
Nebudeme milovat,
Nebudeme bojovat
Nebudeme se spolu smát
Nemáme si již co dát
Odcházíš jinam své hry hrát
Mně zbyla samota akorát
Nedáváš nic,chceš jen brát!
Hlavu máš až ve hvězdách
Ze štěstí hrůzný strach
Nebojuj,hrozí krach
Vše krásné..pouhý prach
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Nemám co jinak napsat, asi jsi mi vyplenil zásuvku s nápisem "slova")
25.02.2013 20:13:36 | Matsuyama Tatsuko-chan
Díky za zájem a hodnocení.A neboj,čeština je nádherná tím,že má spoustu kreativních výrazů a věřím,že si při své tvorbě budeš vědět rady.
25.02.2013 20:17:01 | Bakchus
Já mám občas jazykovou degeneraci... pletu cizí slova do češtiny, která je sice nádherná, ale pro Čechy, bohové ví proč, neexotická :D
25.02.2013 20:18:25 | Matsuyama Tatsuko-chan
Juknu na Tvá díla,ale,dle Tvého projevu,nemyslím,že máš až tak velké problémy s výběrem vhodných slov.
25.02.2013 20:21:32 | Bakchus